Αν και το πασχαλινό φαγοπότι έφτασε στο τέλος του, η μαγειρική συνεχίζει να κατέχει
κυρίαρχη θέση στην καθημερινότητα μας. Τελευταία, βέβαια, χαίρει ευρείας
εκτίμησης και από το κλάδο των Φυσικών Επιστημών.
Αδιάσειστη απόδειξη το Gourmet Lab, ένα εργαστήρι μαγειρικής και Φυσικών
Επιστημών συνάμα. Φυσικά, στο Gourmet Lab μαγειρεύουμε. Αυτό είναι δεδομένο.
Ταυτόχρονα, όμως, κατανοούμε καλύτερα έννοιες της Βιολογίας, της Χημείας και της
Φυσικής.
Το Gourmet Lab αποτελεί ένα πολύχωρο γεύσεων και αρωμάτων, που ασχολείται με
την πιο «νόστιμη» πλευρά της Βιολογίας, της Χημείας και της Φυσικής. Είναι μια
συλλογή 15 πρακτικών πειραμάτων, που περιέχει δραστηριότητες σχετιζόμενες με
την καθημερινότητα των μαθητών.
Αν αγαπάς τη μαγειρική, σίγουρα θα ενθουσιαστείς Αναγνώστη μου. Ακόμη, όμως κι
αν η μαγειρική αποτελεί (καθημερινό) αναγκαίο κακό για εσένα, το Gourmet Lab
αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση για τη διδασκαλία βασικών εννοιών των Φυσικών
Επιστημών. Αξίζει να δοκιμάσεις!
