Η μυστηριώδης εξαφάνιση του Walden Shyre

Σου αρέσουν οι ιστορίες μυστηρίου; Παθιάζεσαι να εξιχνιάζεις εγκλήματα και μυστηριώδεις εξαφανίσεις; Αν είσαι λάτρης του είδους, σου έχω μια πρόκληση. Μια εξαφάνιση με πολλά ερωτηματικά… Γίνε ο νούμερο ένα ντεντέκτιβ και εξιχνίασε όλα τα μυστήρια της παρακάτω παράξενης εξαφάνισης: «Που βρίσκεται ο Walden Shyre; Τι του συνέβη την παραμονή της απονομής του βραβείου Nobel; Γιατί εξαφανίστηκε; Ποιος κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του;»

Κρυμμένες ανάμεσα στην Ιστορία της Βιολογίας, ο Walden Shyre έχει αφήσει ενδείξεις για να ξεκλειδώσεις τα μυστικά της πιο σημαντικής και αμφιλεγόμενης έρευνας, που υπήρξε ποτέ.

Για τη διαλεύκανση ενός από τα πιο (εκπαιδευτικά) μυστήρια, που θα σε ρίξει στα «βαθιά» νερά της Βιολογίας, θα χρειαστεί να ψάξεις για ίχνη, μικρές λεπτομέρειες και για τα καθοριστικά εκείνα στοιχεία που θα σε πείσουν να αθωώσεις ή να καταδικάσεις κάποιον/α για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Walden Shyre.

Σε αυτό το «θρίλερ της επιστήμης» όσο πιο κοντά οδηγείσαι στην αλήθεια που κρύβεται πίσω από τη παράδοξη εξαφάνιση, τόσο πιο πολλά μαθαίνεις για την Ιστορία της Βιολογίας. Κρυμμένη (ανάμεσα στην Ιστορία της Βιολογίας) η λύση του μυστηρίου περιμένει να την ανακαλύψεις.

Κ Α Λ Η  Α Π Ο Λ Α Υ Σ Η!!!

Δες το trailer εδώ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *